Kreftforeningen

Kreftforeningen logo

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge med over 118 000 medlemmer og 27 000 frivillige. Arbeidet er basert på innsamlede midler og gaver. Kreftforeningen arbeider for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende.

De aller fleste får en gang i livet oppleve kreft på nært hold. Enten som pasient selv, i familien, blant venner eller kolleger. Heldigvis kan vi nå si at 2 av 3 som får kreft, overlever. Men det er selvfølgelig ikke nok. Vi vil at alle skal overleve! Og vi vil at de som blir kvitt sin kreftsykdom, skal få minst mulig bivikninger. Da trenger vi mer skånsomme, mer målrettede behandlingstyper. Det krever mer forskning.

Med mer forskning, kan vi få flere overlevende, og vi kan sørge for at de som må leve med sin kreftsykdom får et best mulig liv. Med din støtte kan vi også være tilstede for flere kreftpasienter i vårt omsorgsarbeid. Vi kan jobbe med å forebygge kreft, og med å få myndighetene til å ta beslutninger til beste for kreftsaken.

Vil du bidra?

1. Start din egen innsamling

Du som gir til Kreftforeningen sørger for at vi hvert år kan finansiere en fjerdedel av all kreftforskning i Norge. Det gir håp og resultater! Samtidig sørger du for at vi kan være tilstede for de som trenger det. Du gjør at vi kan jobbe med å få kreftforebyggende informasjon ut, både i Norge og internasjonalt. Du gjør at vi kan sørge for at politikere og myndigheter gjør hverdagen lettere for pasienter og pårørende. Og mye, mye mer.

Dette arbeidet kan du være med og støtte. Lag din egen innsamling, og hjelp oss å gjøre mer for kreftsaken.

2. Delta på perleverksted 27. november

Vi arrangerer perleverksted i Kreftforeningens Vitensenter 27. november. Her skal vi sitte sammen og perle våre Fuck Cancer-armbånd i samarbeid med Ung Kreft. Det blir musikk, ballonger og hyggelig stemning. Vi håper du vil stikke innom, og ta gjerne med vennene dine 🙂

3. Gi en gave til Kreftforeningen

Gi en gave på vipps til 2277 og merk den med Givingtuesday. 26. november vil vi også opprette en egen innsamling på Facebook der vi tar i mot enkeltdonasjoner. Følg med på Facebook-siden vår for mer informasjon når det nærmer seg.

Her kan du støtte Kreftforeningen.