Om #GivingTuesday

Om #GivingTuesday i Norge
Du har sikkert hørt om Black Friday med alle de gode tilbudene?  Nå kommer Giving Tuesday som handler om å gi.
63 norske influencere skal i november rette fokus på 11 gode saker med mer enn 100 videoer på sine kanaler på Instagram og Facebook.  Tilsammen har de enormt gjennomslag i gruppene under 30 år.
På selve Giving Tuesday, tirsdag 28.november, steller YouTuberne istand maratonsending på sosiale medier!
Giving Tuesday startet i USA for seks år siden som et svar på Black Friday. Det er blitt en dag for å gi. Alle kan gi;  mat, klær, opplevelser, vennskap, eller penger. Giving Tuesday er blitt en bevegelse og har spredt seg over hele verden. I Norge er det Innsamlingsrådet  (link. http://www.innsamlingsradet.no/) som er nasjonal koordinator. Giving Tuesday lanseres bredt i Norge i 2017 med en stor influencer-aksjon, der de unge stjernene informerer og samler inn til hjelpearbeidet som gjøres av 11 anerkjente organisasjoner.
Giving Tuesday i Norge feires tirsdag 28.november kl 18-23  med sending på Facebook og YouTube. Sendingen går fra DnB sitt hovedkontor i Bjørvika i Oslo. Matvarekjeden EXTRA støtter lanseringen av Giving Tuesday i Norge.
YouTuberne Kim Køste og Nellie Krogstad er to av de fire programlederne på Giving Tuesday-sendingen 28.november på Facebook og YouTube.

GivingTuesday